Verzekeringen

Het bijzondere aan de verzekeringen van Inshared is dat u spaart voor een jaarbeloning. Voor verzekerden die geen aanspraak hoeven te maken op hun verzekering, betekent dit dat ze jaarlijks een bedrag terug kunnen verwachten. Inshared geeft het geld wat overblijft aan de klant. Moet u gebruik maken van uw autoverzekering, dan wordt de schade vergoed, maar u wordt verder niet ‘gestraft’ met hogere premies. Heeft u geen gebruik hoeven maken van uw autoverzekering, dan wordt u dus hiervoor ‘beloond’.

Bij de inshared autoverzekering betekent dit dat er geen bonus/malussysteem is. U bouwt geen Noclaimkorting op, maar de premie wordt ook niet hoger wanneer u wel schade heeft. Wel gaat Inshared ervan uit dat hoe meer ervaren u bent, des te kleiner het risico is op schade. Daarom zal de premie met het stijgen van uw leeftijd, omlaag gaan. Trouwe treinreizigers laten hun auto vaker staan en hebben dus ook minder risico op schade, NS abonnementhouders kunnen dan ook rekenen op 50% korting gedurende het eerste jaar. Ook met het stijgen van de leeftijd van de auto, daalt de premie, omdat in de meeste gevallen herstelwerkzaamheden aan een oudere auto goedkoper is dan aan een nieuwe.

Inshared heeft een eigen netwerk van schadeherstelbedrijven van DEKRA, laat je je auto bij hun herstellen dan is het eigen risico een stuk lager, bovendien wordt u auto zo ‘groen’mogelijk hersteld. Dit betekent dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van tweedehands originele onderdelen en milieuvriendelijke herstelprocessen. Bovendien heeft u altijd recht op gratis vervangend vervoer. Inshared autoverzekering biedt WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), een halve All Risk en een All Riskverzekering. Bij een halve All Risk bent net zo volledig gedekt als bij All Risk, alleen deelt u alle kosten fifty fifty met Inshared waar het eigen schade betreft. Bij een halve of volledige All Risk is bovendien bij een ongeluk de meerijdende hond of kat verzekerd voor de medische kosten. Verder is standaard verhaalservice inbegrepen en krijgt u bij Total Loss altijd de nieuwwaarde of dagwaarde plus 10%.