Verzekeringen

U kunt op twee manieren besparen op de autoverzekering. U kunt uw auto minder uitgebreid gaan verzekeren, of u gaat gewoon voor een goedkopere verzekeraar. De prijsverschillen tussen de diverse autoverzekeraars zijn groot. De premie van de duurste verzekeraar kan drie keer zo hoog zijn als de premie van de goedkoopste verzekeraar. Zit u al meerdere jaren bij dezelfde autoverzekeraar? Grote kans dat u tientallen tot honderden euro’s per jaar teveel betaalt. Tegenwoordig vindt u een autoverzekering goedkoop via internet.

U kunt de diverse verzekeraars gaan bellen om op deze manier de premies te vergelijken, maar u kunt ook via OOK in één keer tientallen verzekeraars vergelijken. Vul uw kenteken in en zie binnen een minuut hoeveel u wellicht nu per jaar teveel moet betalen voor uw autoverzekering. Een eenvoudige manier om veel geld te besparen.