Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto´s, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Veilig-Lenen.nl op enigerlei wijze te verspreiden.

Veilig-Lenen.nl besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Veilig-Lenen.nl alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

De informatie op deze website, waaronder rentetarieven, koersen en de resultaten van de kostenberekeningen of andere calculaties, zijn van algemene aard en zijn geen persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk op maat gesneden advies contact op te nemen met één van onze affiliate partners.

Indien u uitsluitend op basis van de informatie van deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Veilig-Lenen.nl stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website aan haar worden gemeld: info@veilig-lenen.nl

Disclaimer